Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
    Хехе стига бе, значи стоковите QV-та треа да карат с гуми опрели в калниците, при заводски препоръчан размер 195/55/15
    Защо всеки пише без да чете?Говоря за железните 14ки не за алуминиевите 15ки и опираха вътре в подкалника в завой.
    alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
    alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

• Някой може ли да даде инфо чугунени или черно бяха изпускателните колектори на ТС преди фейслифта ?
      Arena Coast Customs

Comment

• Черно.
        На 8в ТС -сите са чугун.
        Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

• Първоначално публикувано от kocta Покажи съобщение
          Черно.
          На 8в ТС -сите са чугун.
          Мерси много
          Arena Coast Customs

Comment

• Един такъв въпрос - има ли разлика във всмукателните пътища и колектора при 1.6TS и 2.0TS, или само дросела се различава?
            Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
            Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
            BMW 328i

Comment

• Не открих тема в която да попитам може би защото съм нов тук искам да попитам - имам 145 1.3 боксер при всяко тръгване или спиране се чува някакво скърцане какво може да е казаха ми че е от тампоните на стабилизиращата щанга помогнете????

Comment

• Съмнявам се да е от тях. Ела другата седмица на срещата да чуем на място, така трудно може да се каже.
                166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Здравейте,
                  карам 1.6 16в тс.... въпроса ми е следния, ще има ли положителен ефект ако премина към генерация от Ку-ве (всичко след колектора) т.е. на 55мм, и изобщо какво да очаквам ?
                  Благодаря.

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                    Здравейте,
                    карам 1.6 16в тс.... въпроса ми е следния, ще има ли положителен ефект ако премина към генерация от Ку-ве (всичко след колектора) т.е. на 55мм, и изобщо какво да очаквам ?
                    Благодаря.
                    Само с генерация надали ще усетиш нещо Лично аз ще правя след 1-2 месеца всичко след колектора на 55, но съм и с други подобрения.
                    Arena Coast Customs

Comment

• Въпроса е да не я убия с тая генерация на 55
                      П.С. Ако си от София навит ли си на старт, да видя как върви модната кола. Мойта е напълно девствена...дори още е с катализатора ....

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                        Въпроса е да не я убия с тая генерация на 55
                        П.С. Ако си от София навит ли си на старт, да видя как върви модната кола. Мойта е напълно девствена...дори още е с катализатора ....
                        Като се постопли, ще си направим 202-ра, тъкмо има още 1-2 моднати 1,6
                        Arena Coast Customs

Comment

• Някой от колегите занимавал се с модове бих се радвал да изкаже мнение, това не значи че бих подценил всяко друго.
                          Пак да повторя не търся пърформънс, просто се чудя ефекта да е отрицателен.

Comment

• Има ли възможност 1.4 TS да "бие" 1.6 TS, ако е в добро състояние и са сток двата мотора?
                            Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
                            146 1.4 - Темпераментната друсалинда
                            Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

• Първоначално публикувано от oTBpaTuTko Покажи съобщение
                              Има ли възможност 1.4 TS да "бие" 1.6 TS, ако е в добро състояние и са сток двата мотора?
                              Да, ако шофьора на 1.6-тицата е епилептик, и е припаднал точно преди старта.
                              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                              BMW 328i

Comment

• или пък 1,6-цата да е влизала за "основен" ремонт при Лисан (Тва от личен опит) Има го снимано как припадам от 1,4ТС, когато бях със стария мотор
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X